SUPER KAMP - ZIMSKI KAMP - LETNJI KAMP

SUPER KAMP je najveći LETNJI KAMP i ZIMSKI KAMP na Balkanu!

RADNO VREME

Pon-Pet 9:00 - 17:00
Sub - 10:00 - 14:00
Nedeljom ne radimo!

NAPRAVI NOVI NALOG

*

*

*

*

*

*

ZABORAVILI STE LOZINKU?

*

Objavljene fotografije smeštaja u Grčkoj

28.02.2017.g. Olympic Beach, Grčka - Letnji Super Kamp - Vila Dimitra i Fotini u popularnom Olimpik Bič-u rezervisane su za smeštaj novih kamperaša i ljubitelja Egejskog mora. 

Na obali Egejskog mora, na samo 70 km od Soluna, glavnog centra regije Severna Grčka, i samo 2 km od popularnog letovališta Paralija, nalazi se Olympic beach. Kao što i sama reč kaže, ime je dobio po planini Olimp u čijem podnožju je i smešten. Olympic beach odlikuje prijatna klima, što je posledica povoljnog geografskog položaja. Poznat je kao mirno letovalište zbog čega je idealan za odmor porodica i dece. Plaža je peščana, izuzetno lepa, široka, okružena zelenilom i mnoštvom parkova. Osim toga, mesto poseduje veliku pešačku zonu.

Vile DIMITRA i FOTINI, jedna pored druge, nalaze se u srcu Olympic Beach-a, u samom centru, na oko 200m od plaže i 50 metara od sportskih terena i crkve. Obe vile su moderno uredjene i sastoje se od lepih apartmana i studija. Svi su opremljeni toaletom, čajnom kuhinjom sa frižiderom, klimom, televizorom i WI-FI-jem.

Napomene: Upotreba klima uredjaja NIJE uključena u cenu i doplaćuje se po želji na licu mesta. Takodje, agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema.

 

Olimpik Bic2
Olimpik Bic1
Mapa lokacije Olimpic Beach
Olimpik Bic3
Vila Dimitra
Fotini Vila
Dimitra1
Dimitra2
Dimitra3
Fotini1
Fotini2
Fotini3
TOP