SUPER KAMP - ZIMSKI KAMP - LETNJI KAMP

SUPER KAMP je najveći LETNJI KAMP i ZIMSKI KAMP na Balkanu!

RADNO VREME

Pon-Pet 9:00 - 17:00
Sub - 10:00 - 14:00
Nedeljom ne radimo!

NAPRAVI NOVI NALOG

*

*

*

*

*

*

ZABORAVILI STE LOZINKU?

*

TA Super tours d.o.o. vas obaveštava da su zbog vandrednog stanja i trenutne situacije, prolećne ekskurzije, izleti i nastave u prirodi za period aprila odlozeni dok se ne steknu uslovi za njihovu realizaciju. Letnji kamp se uveliko priprema na svim destinacijama sa iskrenom nadom da će do tada ova situacija proći i da ćemo zajedničkim snagama prebroditi ovaj period. Svi naši zaposleni rade od kuće i uvek smo vam dostupni putem e-maila i telefona. Nadamo se lepom druženju u prirodi tokom leta kao i svih prethodnih godina.

Vaš Super tim

 • Treci Aksa Deciji Sajam 29
 • 5
 • 3
 • 4
 • Sajam1
 • Slika 2 1
 • Deciji Sajam 2
 • Deciji Sajam
 • 1

  28.02.2017.g. Olympic Beach, Grčka - Letnji Super Kamp - Vila Dimitra i Fotini u popularnom Olimpik Bič-u rezervisane su za smeštaj novih kamperaša i ljubitelja Egejskog mora. 

  Na obali Egejskog mora, na samo 70 km od Soluna, glavnog centra regije Severna Grčka, i samo 2 km od popularnog letovališta Paralija, nalazi se Olympic beach. Kao što i sama reč kaže, ime je dobio po planini Olimp u čijem podnožju je i smešten. Olympic beach odlikuje prijatna klima, što je posledica povoljnog geografskog položaja. Poznat je kao mirno letovalište zbog čega je idealan za odmor porodica i dece. Plaža je peščana, izuzetno lepa, široka, okružena zelenilom i mnoštvom parkova. Osim toga, mesto poseduje veliku pešačku zonu.

  Vile DIMITRA i FOTINI, jedna pored druge, nalaze se u srcu Olympic Beach-a, u samom centru, na oko 200m od plaže i 50 metara od sportskih terena i crkve. Obe vile su moderno uredjene i sastoje se od lepih apartmana i studija. Svi su opremljeni toaletom, čajnom kuhinjom sa frižiderom, klimom, televizorom i WI-FI-jem.

  Napomene: Upotreba klima uredjaja NIJE uključena u cenu i doplaćuje se po želji na licu mesta. Takodje, agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema.

   

  Olimpik Bic2
  Olimpik Bic1
  Mapa lokacije Olimpic Beach
  Olimpik Bic3
  Vila Dimitra
  Fotini Vila
  Dimitra1
  Dimitra2
  Dimitra3
  Fotini1
  Fotini2
  Fotini3

  Počeo je novi Zimski SUPER KAMP. I smena je već na Kopaoniku

  Posetite našu Facebook stranicu i ne zaboravite da je lajkujete!

  Pogledajte i prve fotografije koje su nam stigle direktno sa snega.

  Pogledajte >> FOTO PRVA SMENA

   

   

   

   

  21.04.2017.g. Divčibare, Srbija - Letnji Super Kamp - Nova ponuda u okviru letnjeg Super Kampa su Divčibare. Poznata lokacija i izletište, i jedna od vrhunskih turističkih destinacija koje svi rado obilaze. 

  Divčibare su jedna od najlepših planina u Srbiji. Regija Divčibare obuhvata područje planine Maljen i planinski centar Divčibare. Pruža se pravcem istok-zapad u dužini od oko 25 kilometara.  Centar Regije je planinski centar Divčibare koji se nalazi 38 km južno od Valjeva, i107 km od Beograda. Najviši vrh je Kraljev sto 1104 m. Na Divčibarama postoje četiri stroga rezervata prirode: Crna reka, Čalački potok, Zabalac i Vražji vir. Divčibare imaju blagu i prijatnu klimu i povoljnu srednju godišnju temperaturu od 18° C. Divčibare su poznate po livadama sa lepom, mekom travom. Postoje mnogobrojni tereni za razne sportove, ski liftovi i staze koje su idealne za decu i početnike u skijanju. Tokom cele godine na Divčibarama se održavaju raznovrsne turističke, kulturne i sportske manifestacije.

  Upoznajte prirodu Divčibara, uživajte u čistoj prirodi, prođite pešačkim stazama i bacite pogled sa prelepih vidikovaca ove prelepe planine. Prepustite se čarima planine i napunite se pozitivnom energijom.

  Blagotvoran uticaj klime Divčibara na čovečiji organizam među prvima je zapazio knez Miloš Obrenović,i početkom 19.veka od turskog bega otkupljuje cele Divčibare i svu stoku. Poznato je da je Knjaz Miloš često posećivao ovaj kraj, obilazio čobane i kontrolisao njihov rad. Knez je prvi put boravio na Divčibarama jula 1822. godine.

  Na Divčibarama postoji šest pešačkih staza. Pored kružne staze koja obuhvata sve vrhove Divčibara i najduže traje (6 časova), ostalih 5 pešačkih staza su kraće, dužine oko 1 kilometar i za njihovo prelaženje je potrebno od 30 - 45 minuta.

   

   

  Odmaraliste1
  Odmaraliste2
  Soba1
  Soba2
  Soba3
  Kupatilo
  Zip Line
  Karting
  Ball water

  Uskoro počinje novi Zimski SUPER KAMP. I smena kreće na put 28.januara.

  Posetite uskoro i našu Facebook stranicu i ne zaboravite da je lajkujete!

  Da li znate šta Vam je potrebno da ponesete na zimski Super Kamp.

  Pogledajte >> SPISAK STVARI 

  TOP