SUPER KAMP - ZIMSKI KAMP - LETNJI KAMP

SUPER KAMP je najveći LETNJI KAMP i ZIMSKI KAMP na Balkanu!

RADNO VREME

Pon-Pet 9:00 - 17:00
Sub - 10:00 - 14:00
Nedeljom ne radimo!

NAPRAVI NOVI NALOG

*

*

*

*

*

*

ZABORAVILI STE LOZINKU?

*

INFORMACIJE

LICENCA ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA OTP 473/2020 KATEGORIJA A25

SUPER KAMP JE PODRŽAN OD STRANE MINISTARSTVA PROSVETE, NAUKE I TEHNOLOŠKOG RAZVOJA.

SUPER KAMP JE PODRŽAN OD STRANE AGENCIJE ZA BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA.

PROGRAM SUPER KAMP JE U SKLADU SA CILJEVIMA OBRAZOVANJA I VASPITANJA DECE.

LETNJI KAMP
SAZNAJ VIŠE >>

LETNJI KAMP

ZIMSKI KAMP
SAZNAJ VIŠE >>

ZIMSKI KAMP

O SUPER KAMPU
SAZNAJ VIŠE >>

O SUPER KAMPU

SPORT REKREACIJA I AVANTURA

 • IGRE NA VODI, BAZEN, ZORBING
 • AQUA PARK, SLIPE & SLIDE
 • STERLIČARSTVO, MAČEVANJE, TRAMBOLINA
 • VELIKE PRAĆKE, BUBBLEFOOTBALL, BAGI
 • KARTING, ZIP LINE, VEŠTAČKA STENA
 • AIR SOFT ( POLIGON), ŽIVOT U PRIRODI
 • TENIS, FLASH MOB, FOTO SAFARI
 • VEČERNJI PROGRAMI, TURNIRI

EDUKACIJA

 • NAUČNE RADIONICE
 • EKOLOŠKE RADIONICE
 • UMETNIČKE RADIONICE
 • PLES, MUZIKA, GLUMA
 • I još mnogo toga!

PRIRODA I ZDRAV ŽIVOT

 • ŠETNJE
 • ZDRAVE NAVIKE
 • I još mnogo toga!

  ZAŠTO SUPER KAMP?

  bannerokampu2

  Projekat je posebno usmeren na ostvarivanje cilja koji podrazumeva razvoj i praktikovanje zdravih životnih stilova, svesti o važnosti sopstvenog zdravlja i bezbednosti, potrebe negovanja i razvoja fizičkih sposobnosti.

  Projekat Super letnji kamp i zimski kamp podrazumeva tri segmenta aktivnosti: I) SPORT, REKREACIJA I AVANTURA,  II) EDUKACIJA, III) PRIRODA I ZDRAV ŽIVOT

  DESTINACIJA I SMEŠTAJ

   Tara je jedna od najlepših planina Srbije, pod gustim četinarskim i listopadnim šumama protkanim pašnjacima i livadama. Sve su ređe ovakve oaze netaknute prirode, a jedna od njih je planina Tara u zapadnoj Srbiji. Planinska goropad, reka Drina, gledana sa brojnih vidikovaca liči na tanku, zelenu liniju uvučenu u kanjonski masiv. Prozračno bistra, zelena voda, u kanjonima zastrašujuća, u dolinama pitoma privlači lepotom svojih obala i bogatstvom vodenog sveta sve ljubitelje prirode. Mitrovac na Tari je naselje u Nacionalnom parku Tara i nalazi se na 28-om kilometru puta Bajina Bašta - Zaovine i na 1080 metara nadmorske visine, sa prilično velikim brojem dana "okupanih" suncem u godini i odličnim uslovima za boravak i odmor svih generacija. Posebno je čuven po kompleksu paviljona izgrađenih 1979.godine u tipično planinskom stilu, a koji pripadaju Centru dečijih odmarališta, čije je sedište u Beogradu, a samo odmaralište posluje u sastavu Centra. Kompleks se sastoji od sedam paviljona, od kojih je jedan centralni, gde su smešteni recepcija, restoran, kantina, zatvoreni bazen, televizijska sala, a kompleks poseduje i ambulantu. Svaki paviljon ima po 98 ležajeva u višekrevetnim sobama (6-10) i na svakoj etaži postoji soba za smeštaj pratilaca.

  U srcu Bukovičke Banje, u Aranđelovcu, nalazi se dečje odmaralište “Bukulja”, na 270 m nadmorske visine planine Bukulje, udaljeno 85 km od Beograda. Zbog izuzetno povoljnih klimatskih odlika, lekovitih banjskih voda i neposredne blizine dve planine, Bukulje i Venčaca, odmor i oporavak  u Aranđelovcu su izuzetno prijatni u svako doba godine za sve one koji žele da se opuste i uživaju u čarima prirode. Na Bukulji izvire istoimena reka na kojoj su napravljena dva veštačka jezera bogata ribom. Sa vrha Bukulje bogatim raskošnim i starim bukovim šumama koji je na samo 698 m nadmorske visine, vidi se kao na dlanu skoro pola Srbije i njene prelepe  planine Avala, Kosmaj, Rudnik, Suvobor, Maljen, Ovčar i Kablar. Kompleks odmarališta se sastoji od 2 paviljona sa oko 140 mesta u kojima se nalaze  višekrevetne sobe sa kupatilima i terasom. “Bukulja” raspolaže dnevnim boravcima, učionicama, bibliotekom, učionicama u prirodi, salom za zabavu, prodajnim punktom. U dvorištu se nalaze osvetljeni tereni za male sportove (košarka, odbojka, rukomet, mali fudbal), stolovi za stoni tenis i igralište sa ljuljaškama, klackalicama i penjalicama. U sklopu prvog paviljona nalazi se ambulanta koja pruža zdravstvene usluge sa stručnim medicinskim osobljem dostupnim tokom 24 časa.

  Divčibare su jedna od najlepših planina u Srbiji. Regija Divčibare obuhvata područje planine Maljen i planinski centar Divčibare. Pruža se pravcem istok-zapad u dužini od oko 25 kilometara. Centar Regije je planinski centar Divčibare koji se nalazi 38 km južno od Valjeva, i 107 km od Beograda. Najviši vrh je Kraljev sto 1104 m. Na Divčibarama postoje četiri stroga rezervata prirode: Crna reka, Čalački potok, Zabalac i Vražji vir. Divčibare imaju blagu i prijatnu klimu i povoljnu srednju godišnju temperaturu od 18° C. Divčibare su poznate po livadama sa lepom, mekom travom. Postoje mnogobrojni tereni za razne sportove, ski liftovi i staze koje su idealne za decu i početnike u skijanju. Tokom cele godine na Divčibarama se održavaju raznovrsne turističke, kulturne i sportske manifestacije. Dečje odmaralište "Stevan Filipović" je u sastavu Centra Dečjih letovališta grada Beograda i čuveno je po idealinim uslovima za boravak dece.   Kompletno je renovirano i trenutno je jedan od najboljih objekata u Srbiji za đački i omladinski turizam. Sobe imaju od 3-6 kreveta, svaka sa kupatilom. Poseduje terene, učionice, sale i svu potrebnu infrastrukturu. 

  Na obali Egejskog mora, na samo 70 km od Soluna, glavnog centar regije Severna Grčka, i samo 2 km od popularnog letovališta Paralija, nalazi se Olympic beach. Kao što i sama reč kaže, ime je dobio po planini Olimp u čijem podnožju je i smešten. Olympic beach odlikuje prijatna klima, što je posledica povoljnog geografskog položaja. Poznat je kao mirno letovalište zbog čega je idealan za odmor porodica i dece. Plaža je peščana, izuzetno lepa, široka, okružena zelenilom i mnoštvom parkova. Osim toga, mesto poseduje izuzetno veliku peščanu zonu. U kompleksu vila, Dimitra  je naš izbor za ovu godinu. Smeštajna jedinica je apartmanskog tipa sa ukupnim brojem kreveta od 2 do 7. Bračni krevet ili krevet za dve osobe je po grčkim standardnim dimenzijama širine 120cm. Svaki apartman poseduje i svoje kupatilo. Okolina je prilagođena potrebama, bezbednosti i sigurnosti dece sa odličnim uslovima za bezbrižan boravak i savršen provod. Vila se nalazi na oko 400-500 m od mora, a u blizini su restorani u kojima su obezbeđeni obroci (doručak, ručak i večera). Takođe u neposrednoj blizini smeštajne jedinice se nalaze  tereni pogodni za igru većeg broja sportova u popodnevnim i predvečernim satima (fudbal, košarka, tenis, odbojka i dr.)

  Sa skoro 200 sunčanih dana godišnje, Kopaonik zaslužuje svoje drugo ime „Sunčana planina“. Južni položaj, visina i otvorenost terena sprečava zadržavanje oblaka nad planinom. Hladan vazduh pada u okolne ravnice i uvale, tako da zimske temperature nisu preniske. Iznad sela Brzeće, na istočnim obroncima Kopaonika na 1.100 metara nadmorske visine, okruženi sportskim terenima očekuju Vas U toplom i intimnom ambijentu smešteni su restoran, staklena bašta, kafe bar, noćni klub, TV sala, sala za sastanke, prodavnica, prostorije za stoni tenis i bilijar, ski servis i ski ostava. U samom objektu prisutna je wireless Internet konekcija koja je za goste besplatna. Objekat je apartmanskog tipa pete kategorije (57 simpleksa, 4 dupleksa i 1 de luxe apartman). U sastavu svakog apartmana nalazi se kompletno opremljena mini kuhinja, frižider, TV sa mogućnošcu prijema satelitskog i internog programa, telefon i kupatilo. 
  Važna informacija za roditelje
  Super kamp se sprovodi po programu koji je podržan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.
  BITNO! Šta još treba da znate
  Program SUPER KAMPA je u skladu sa ciljevima obrazovanja i vaspitanja učenika osnovne škole. Ocenjen je kao izuzetno zdrav i poželjan za psiho-fizički rast i razvoj dece.
  TOP